Zalm, courgette en udon noodles met Chenin blanc ‘dopkontak’ van Groot Parys
Zalm eet ik bijna nooit. Vanavond wel. Op z'n [...]
Cocktail Espresso Martini met een twist
Gisteren tijdens de cocktailworkshop geleerd. Vandaag wat aangepast: [...]
Cocktail workshop bij De Kuyper: tips & tricks en mooie smaakcombinaties
Sinds mijn studententijd ben ik al dol op cocktails. [...]
Creoolse gumbo met okra, tomaat en gamba’s en Coteaux de Miramont van Domaine Ferrandière
Creoolse gumbo met okra, tomaat en gamba's Okra Okra [...]
Pompoenrisotto met pancetta. Met 2013 Lugana, I Frati van Cà dei Frati
Pompoenrisotto met pancetta en pompoen uit de oven. Erbij: [...]
Heilbot in bananenblad & ananas-komkommersambal met 2013 Mosel, weissburgunder van Grans-Fassian
Heilbot in bananenblad uit de oven met ananas-komkommersambal en [...]