Gamba’s met roze pepersaus en vonkelwijn rosé van Pongrácz
Het trefwoord vandaag was roze peper. Ik vond een [...]
Bietengazpacho, ook lekker in de winter
Bietengazpacho is heerlijk in de zomer, maar kan ook [...]
Tagliata di manzo met 2010 Corvina Veronese, “Jéma” van Cesari
Tagliata di manzo. Met rucola, Parmezaankrullen en balsamico. Erbij: [...]
Hasselback als variatie op Pomme Tsarine: aardappel met kaviaar + champagne en wodka
Variatie op twee aardappelgerechten: de Pomme Tsarine (gepofte aardappel [...]
After dinner cocktail met Baileys, Frangelico en crème de cacao of Kahlúa
Twee vergelijkbare after dinner cocktails met beide Baileys (Ierse [...]
Het Nieuwe Kaviaareten: Frietje Kaviaar! Of: Pomme Tsarine 2.0
Frietje Kaviaar is een feit! Ashkan Mossafaian (eigenaar House [...]