It’s Gin O’Clock! Copperhead gin, Fever-Tree mediterranean en orange zest
It's Gin O"Clock! En dat betekent weer een lekker [...]
Coquilles, gekarameliseerde witlof en geroosterde pastinaakpuree met Rhône blanc van Clos Bellane
Het uitgangspunt van dit gerecht was de gekarameliseerde witlof. [...]
Scaloppine al limone en salade tomaat – haricots verts met Rueda verdejo van Traslagares
Gisteren koelde het ineens af in Nederland, maar op [...]
Risotto met bleekselderij en feta en Vermentino di Toscana
Dankzij restverwerking ontstond deze lekkere lichte risotto. Ik vond [...]
Zomertip: limoncellokip en citroenpasta met Rueda, Montespino verdejo van Avelino Vegas
Vandaag dag 2 van onze kleine Rueda-test. Citroenlinguini met [...]
Zelfgemaakte harissa
🌶 Zo. Lekker. Met deze pot Marokkaanse harissa van [...]