2005 Côtes de Provence, Terre Blanche van Miraval bij konijn met mosterd-dragonsaus
Mijn trefwoord voor het koken vandaag was dragon. Ik [...]
Wijn op oude whiskeyvaten: Jacob’s Creek ‘Double Barrel cabernet sauvignon’ bij udon noodles en whiskey-biefstuk
Ik had vandaag zin in udon noodles. Dat kan [...]
FAT bastard chardonnay bij kalkoen-pastinaak curry
In de koelkast gekeken wat er nog aan eten lag. [...]
Cocktail Woolworth met sherry in het kader van de International Sherry Week 2015
In het kader van de International Sherry Week (2-8 [...]
Varkenslapjes met doperwtjes, dragon en mosterd met Cuvée 13 van Weingut Marienhof
Vandaag varkenslapjes, aardappeltjes in de schil en doperwtjes met [...]
Geslaagde masterclass Macedonische wijnen en proeverij vranec
Geslaagde masterclass Macedonische wijnen gegeven voor 'Wines of Macedonia'. [...]