Ottolenghi’s zoete aardappel-galettes met chenin blanc van Langlois-Chateau
Vanavond stond een vegetarisch gerechtje op het menu. Mijn uitgangspunt [...]
Blue Monday? Take a Blue Bramble!
Vandaag schijnt het Blue Monday te zijn, de meest [...]
Limonade 2.0: de stoere en serieuze siropen van Pinkyrose. Perfecte G&T met Bobby’s Gin uit Schiedam
Heerlijke G & T gedronken bij de 'rooftop party' [...]
Entrecôtereepjes, witlof, rucola & ansjovisdressing à la Russell Norman’s “Spuntino” met Zweigelt “Haid” van Weingut Berger
Gegrilde entrecôtereepjes met een salade van witlof, rucola & [...]
Rioja “La Sorda” met udon noodles, beef en flower sprout
Vandaag een mooie Rioja met een bijzonder druifje (graciano) en [...]
Zeebeestfeestje met Terre Bianche, Torbato brut van Sella & Mosca
Zeebeestfeestje voor 2: Oesters (Lesbelles de Kaloo) met dressing [...]