Socca provençale aux oignons et olives: glutenvrij vegan platbrood van kikkererwtenmeel uit Nice met gekarameliseerde ui en olijven
Gisteren had ik voor mijn Birmese noedelsoep ‘Ohn no [...]
Ohn-no khaut swe: Birmese kip-kokosmelksoep uit het land van de duizend gouden pagodes
‘Ohn-no khaut swe’ (အုန်းနို့ခေါက်ဆွဲ) is een van de populairste [...]
Surf & turf van kip en gambas met risotto van riso
Wat doe je als je maar 1 kipfilet in [...]
Virtual Reality (VR): dé trend voor 360° wijnbeleving. Mooie samenwerking Oud Reuchlin & Boelen en Vicente Gandía
Deze week ging ik een dagje trends snuiven op [...]
Proeverij Malbec: Cahors vs. Argentinië
Wat een interessante proeverij van onze Haagse Wijnsociëteit. Malbec: [...]
Bordeaux, maar dan uit Zuid-Afrika: Tien jaargangen De Toren Private Cellar, Fusion V
Het eerste doel gisteren op dag 2 van de [...]