lancering nieuwe website vinissima

11 juni 2018, Den Haag – Onder het motto “Explore the flavours of life!” lanceert Vinissima een nieuwe website voor culinaire ontdekkingsreizigers: www.vinissima.nl. De site biedt smakelijke verhalen, recepten en tips rond de onderwerpen wine & food | sparkling | cocktails | travel.

Culinaire ontdekkingsreis
Achter de website zit Ingrid Larmoyeur, gepassioneerd wijnkenner en thuiskok, en bevlogen wijndocent. Ingrid zegt: “Genieten willen we allemaal. En met wat meer tips en kennis kun je nog meer genieten! Proef de sfeer, kleuren, geuren en smaken. Gun je zintuigen een ontdekkingsreis, want er valt nog zoveel te genieten …”

“Genieten willen we allemaal. En met wat meer tips en kennis kun je nog meer genieten!” – Ingrid Larmoyeur

Overzichtelijke rubriekindeling
Op de site vindt de culinaire ontdekkingsreiziger inspiratie, smakelijke verhalen over wijnen en wijngebieden, handige wijn-spijs tips, verrassende recepten, een wegwijzer naar een sprankelende wereld, zinnenprikkelende cocktails en (foto)reportages van smaakmakende plekjes.

Alles is op de nieuwe site handig gerangschikt in een overzichtelijke rubriekindeling met een menu- en submenustructuur rond de categorieën WIJN, CULINAIR, SPARKLING, COCKTAILS, TRAVEL, REVIEWS en ACTUEEL. Zo vind je snel je weg naar bijvoorbeeld vergeten druiven, kleurrijke gerechten uit de wereldkeuken, trendy zomercocktails en tips voor culinaire events.

Social media
Vinissima is ook op social media te vinden: via @vinissima op Instagram en twitter, vinissima op YouTube en op Facebook via https://www.facebook.com/VillaVinissima.

De nieuwe site van Vinissima is ontwikkeld door Ber|Art Visual Design, een fullservice bureau voor zakelijke internetsites.

————–

Meer info:
Ingrid Larmoyeur, ingrid@vinissima.nl, T 06-398 49 299, www.vinissima.nl.