It’s Gin O’Clock! Vandaag een G&T met Nolet Silver gin en Fever-Tree Elderflower tonic. Die tonic met vlierbloesem was me laatst te dominant, maar in deze combi past ie wonderschoon!
Naast de tonic en veel ijs, deed ik er ook twee schijfjes wilde perzik en drie frambozen in. Waarom perzik en framboos? Deels omdat je een G&T kunt maken door elementen uit de gin naar voren te halen. Nolet is een fruitig-florale gin van Neerlands bodem. Deze gin heeft als ingrediënten: jeneverbes, tarwe, limoen, iriswortel, zoethout, Turkse roos, perzik en framboos. Voilá! Daarom dus. Het zit er al in.
De combinatie is zeer mooi en harmonisch. Fruitig van de perzik en kruidig-droog door de gin.
Ik lees hier leuke dingen op je blog over de geneugten van het leven. Bij deze de nominatie voor een van de wordpress awards met wat uitleg hoe ik het beleef! Kies gerust wat je ermee doet 😉
https://bbqbastard.wordpress.com/2015/07/27/creative-blogger-and-infinity-dreams-award-dreams-and-facts-about-myself/